Werken bij Koenders

Carrière bij Koenders

We zoeken altijd naar nieuw talent als waardevolle aanvulling op ons team. Wil jij ook werken aan uitdagende en afwisselende projecten, waarbij jij de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen? Kijk dan in het onderstaande overzicht naar onze actuele vacatures.

Actuele vacatures

No data was found

Onze cultuur

We zijn een groeiend en toch informeel bedrijf met ambities, waarin de lijnen kort zijn en we nauw met elkaar samenwerken. We werken hard, maar daarnaast is er ook ruimte voor andere zaken. Van het vieren van successen tot een paar keer per jaar met collega’s en familie op stap.

Arbeidsvoorwaarden Koenders Instruments

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden jou goede arbeidsvoorwaarden om zo voor jou de beste werkomstandigheden te creëren. Blije werknemers zorgen immers voor tevreden klanten. Het begint met een goed salaris (op basis van kennis en ervaring), een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden met pensioen, een persoonlijk budget en ruimte voor loopbaanontwikkeling. Ook een gezonde werk- en privé-balans vinden we belangrijk. We kijken daarom samen met jou naar de beste urenverdeling. Afhankelijk van je functie krijg je een ingerichte bedrijfsauto met gereedschap en hulpmiddelen, een laptop en telefoon.

Projecten waar jij ook aan kunt werken

Project uitgelicht:

Intelligente monitoringsomgeving voor stedelijk waterbeheer
Gemeente Almere

Onze opdrachtgevers

Wij werken aan interessante opdrachten en projecten bij gerenommeerde opdrachtgevers in Nederland en Vlaanderen. We werken o.a. voor gemeenten, provincies, wegbeheerders, aannemers, waterschappen, universiteiten en onderzoeksinstellingen. Voor deze opdrachtgevers verzamelen we data over wegen, weer, water, ondergrond, bruggen, tunnels en gebouwen, om te vertalen naar waardevolle informatie.

Vertrouwd door meer dan 500 overheden en bedrijven

Meer over Koenders Instruments

Vertrouwd door meer dan 500 overheden en bedrijven