Over Koenders instruments

Koenders Instruments is een toonaangevende dienstverlener op het gebied van meet- en monitoringoplossingen in de milieu- en civieltechnische wereld. Wij richten ons op vraagstukken rondom omgevingsmonitoring in de vakgebieden: Water, Weer & Klimaat, Geotechniek & Infrastructuur en Bodem & Beplanting.

Sinds de oprichting in 1985 hebben wij ons ontwikkeld van leverancier en systemintegrator tot een full-service organisatie. Onze focus ligt op het realiseren en beheren van (online en realtime) meetnetten, het uitvoeren van veldmetingen en het beheren, analyseren, rapporteren en visueel inzichtelijk maken van meetgegevens via diverse internetapplicaties.

Koenders Instruments is vanuit haar hoofdkantoor in Almere actief en succesvol voor verschillende (inter)nationale publieke en private opdrachtgevers zoals: gemeenten, provincies, waterschappen, Rijkswaterstaat, andere overheden, onderzoeksinstellingen, universiteiten, ingenieursbureaus en aannemers.

Wij streven naar een intensieve en langdurige relatie met onze klanten. Door een grote mate van kennis en ervaring zijn onze medewerkers in staat om zich snel aan te passen aan de specifieke vraag van onze klanten. We combineren ruim 30 jaar ervaring met de nieuwste inzichten en de laatste innovaties. We zijn sterk in het vertalen van technische mogelijkheden naar praktische oplossingen. Door blijvend te investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers en het actief bijhouden van belangrijke ontwikkelingen op het gebied van meettechniek, connectiviteit en ICT zijn wij uitstekend in staat om in te spelen op actuele ontwikkelingen binnen onze sector.

Voor meer informatie kunt u hier ons bedrijfsprofiel downloaden: bedrijfsprofiel.pdf