Over Koenders Instruments

Al meer dan 35 jaar ervaring

Koenders Instruments is sinds 1985 al gespecialiseerd in sensoren en meetnetten. Maar we wilden meer. We zijn ambitieus en gedreven om onze opdrachtgevers steeds beter te helpen met steeds betere informatie en inzichten over de leefomgeving. Tegenwoordig is Koenders Instruments een full-service organisatie, gespecialiseerd in integrale projectoplossingen met de inzet van sensordata, domeinkennis en data science.

Wat wij doen

Wij bouwen sensornetwerken om data van de fysieke leefomgeving te verzamelen. Wij verwerken deze data tot bruikbare informatie met onze digitale oplossingen en adviesdiensten. Daarmee ondersteunen wij organisaties bij vragen over hydrologie, milieu, ondergrond, planologie en beheer en onderhoud van infrastructuur. 

Innovatief - Koenders Instruments

Innovatief

Techniek staat nooit stil en daarom werken we elke dag aan nieuwe mogelijkheden om u te helpen met slimme geïntegreerde technologie. Wij doen continue onderzoek naar nieuwe technologieën, tools en methodes. Zo blijven we ons ontwikkelen en vinden we steeds nieuwe oplossingen voor onze opdrachtgevers. 

Samenwerken

Onze meetoplossingen en diensten voegen pas echt waarde toe als ze optimaal aansluiten op de wensen en behoeftes van de gebruikers. Door te investeren in een nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers brengen we uw situatie en informatiebehoefte in kaart en komen we met onze expertise, domeinkennis en ervaring tot de beste oplossing. 

Samenwerken - Over Koenders Instruments

Meer over Koenders Instruments