Certificering

Managementsysteem

Binnen ons bedrijf streven wij naar een gezonde balans tussen mens, milieu en economie. Dit hebben wij in ons managementsysteem geborgd. Ons managementsysteem bestaat uit vier pijlers: kwaliteit, informatiebeveiliging, milieu en veiligheid. Lees meer in onze beleidsverklaring

Kwaliteit

Voor het borgen en verbeteren van de kwaliteit van onze diensten hebben wij een kwaliteitsmanagementsysteem ingevoerd. Ons kwaliteitsmanagementsysteem is gecertificeerd volgens de norm ISO9001:2015.

Milieu

Om de milieu-impact van ons bedrijf te beheersen en zo mogelijk te minimaliseren is ons milieumanagementsysteem gecertificeerd volgens de norm ISO14001:2015. 

Informatiebeveiliging

Om de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen onze organisatie zeker te stellen hebben wij een informatiebeveiligingsysteem ingevoerd wat is gebaseerd op   ISO27001:2015.

Veiligheid

De veiligheid en gezondheid van de medewerkers van onze projecten borgen wij op basis van de VGM Checklist Aannemers, 2017/6.0. Zowel bij ons advies en uitvoeringsprojecten houden wij rekening met veiligheid en gezondheid. Wij zijn dan ook VCA** gecertificeerd.

Meer over Koenders Instruments