top of page
DSC_1514-2.jpg

KOENDERS INSTRUMENTS

WERKEN BIJ

DIT IS WAT WIJ DOEN

bij Koenders Instruments

Koenders Instruments levert slimme monitoringsoplossingen waarmee onze klanten in staat zijn om datagedreven, proactief en efficiënt te handelen bij het inrichten en beheren van de natuurlijke en gebouwde leefomgeving om ons heen. 

 

We voorzien overheden en organisaties in de werkvelden Water, Weer & Klimaat, Natuur & Groen, Infra en Geotechniek van sensoren, complexe monitoringsystemen en grootschalige sensornetwerken (meetnetten), inclusief ondersteunende diensten.

Jouw mogelijkheden bij

KOENDERS INSTRUMENTS

Wij geloven in een wereld waarin slimme monitoringtechnologieën en data-analyse centraal staan om onze leefomgeving continu te verbeteren. Daarmee bevorderen we een toekomst met meer geïnformeerde besluitvorming, innovatieve oplossingen en betrokkenheid bij een veerkrachtige en adaptieve leefomgeving voor de komende generaties.

Word jij, net als veel klanten, enthousiast van de potentie en meerwaarde van onze oplossingen? Kom dan bij ons werken. Wij zijn altijd op zoek naar talentvolle nieuwe collega’s die ook hun steentje willen bijdragen aan een veilige, duurzame en leefbare leefomgeving. 

Bekijk onze actuele vacatures

Vacature

Sales engineer

werkgebied waterbeheer

Overtuig jij nieuwe en bestaande klanten in de watersector van onze innovatieve producten en projectoplossingen? 

Bekijk dan de volledige vacature hieronder!

Een brug bouwen

Meettechnicus

Vacature

Kom je graag buiten in natuurgebieden, stedelijk gebied of loop je graag over een groot bouwterrein? Heb je een brede kijk op techniek en vind je het plaatsen en onderhouden van slimme monitoring oplossingen interessant?

Bekijk dan de volledige vacature hieronder!

Projectleider

Vacature

Krijg jij energie van het managen van projecten? Ben jij verantwoordelijk en durf je eigenaarschap te nemen? En wil jij mooie projecten leiden, waarmee wij overheden en organisaties verder helpen?

Bekijk dan de volledige vacature hieronder!

Een brug bouwen

Vacature

Projectcoördinator

werkvoorbereider/ planner

Ben jij de spil binnen de organisatie?  Zorg jij ervoor dat het operationele proces soepel verloopt? En vind jij het leuk om te plannen, materiaal in te kopen en technici te begeleiden?

Bekijk dan de volledige vacature hieronder!

alfred.png
veldmedewerker grondwater.png

Veldmedewerker 

Vacature

bodem en grondwater

Kom je graag buiten in natuurgebieden en in stedelijk gebied? Vind je het leuk om met techniek te werken? En wil jij  voor gemeenten, waterschappen en provincies  grondwater meetnetten beheren?

Bekijk dan de volledige vacature hieronder!

START JOUW KOENDERS CARRIÈRE HIER
Bestand uploaden

Bedankt! Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

De Koenders

cultuur

We zijn een groeiend en toch informeel bedrijf met ambities, waarin de lijnen kort zijn en we nauw met elkaar samenwerken. Onze ambities zijn terug te zien in onze innovatieve producten en diensten, waarmee we klantgerichte resultaten willen behalen. We werken hard, maar daarnaast is er ook veel ruimte voor andere zaken. Van het vieren van successen tot een paar keer per jaar met collega’s en familie op stap te gaan. 

Realiseer je professionele ambities 

Wanneer je bij ons werkt, kun je opleidingen of trainingen in jouw vakgebied volgen die aansluiten op jouw ambitie, zodat jij kunt groeien in je werk en verantwoordelijkheden.

KOENDERS UITJE  2
PAASLUNCH KOENDERS
KOENDERS UITJE 1

Onze Projecten

Klein begin, groot succes

Ook willen weten wat wij al hebben gedaan? Of wil je zien waaraan jij kunt werken als jij je carrière start bij Koenders Instruments? Bekijk dan onze klantcases.

Westland IMG_4574.jpeg
bottom of page