top of page
Header Infrastructuur

INFRASTRUCTUUR

Gebruik onze producten en diensten om de fysieke staat van tunnels, bruggen, wegen en gebouwen online in de gaten te houden.

Digitalisering van 

Infrastructuur

Wij ondersteunen Rijkswaterstaat, wegbeheerders en grote aannemers met slimme oplossingen om op afstand data rondom de structurele gezondheid van infrastructuur te verzamelen.

 

Wij ontwerpen, bouwen en verzorgen de uitrol en beheer van sensornetwerken om de actuele staat van tunnels, bruggen, gebouwen en wegen te bewaken.  

Via ons online VIEWENVISION  dataplatform worden sensordata snel omgezet naar waardevolle inzichten, informatie en voorspellingen. 

shutterstock_771817921.jpg

Onze online meetsystemen

IoT-oplossingen

Telemetrie infrastructuur

Load Cellen

Micro scheurgrootte sensor

Scheurmeter
Loadcellen

Beton Temperatuur

hermistor-Probe

Reksensoren

Strainmeter

Tiltmeter

Kantelsensor

Bekijk meer infrastructuur sensoren

Use Cases

Gebruik onze sensordata om verschillende fases van het bouwproces te versnellen. 

Optimaliseer Asset Management en voer inspecties, onderhoud, renovatie of vervanging uit op basis van sensordata. Schakel over van periodiek- naar risicogestuurd onderhoud en verleng de levensduur en bespaar op kosten.

Koppel externe sensoren, project- en objectinformatie en databronnen voor efficiënt Asset Management via ons VIEWENVISION platform.

schermen infrastructuur

uw sensordata

Altijd en overal toegang tot

Het VIEWENVISION platform is ontwikkeld voor het integraal, veilig en betrouwbaar online beheren van sensordata en projectinformatie. 

 

Met handige tools voor intuïtieve datavisualisaties, processing, analyses, rapportages, bewaking en sturing van processen, heeft u meer inzicht en grip op de actuele staat van de gebouwde en natuurlijke omgeving om ons heen.

Viewenvision Infrastructuur
bottom of page