top of page
Header natuur en groen

NATUUR & GROEN

Met onze producten en diensten helpen wij bij het optimaliseren van gewassengroei, milieubeheer en behoud van ecosystemen.

Onze oplossingen voor

Natuur & Groen

Wij ondersteunen de land- en tuinbouwsector en natuurbeheerders met het meten en verzamelen van data rondom bodemvocht, bodemtemperatuur, bladvochtigheid, neerslag en weersomstandigheden.

 

Wij ontwerpen, bouwen en verzorgen de uitrol en het beheer van sensornetwerken voor toepassingen zoals irrigatie, gewassenteelt, natuurbrandgevaar en bomen- en groenbeheer.

Via ons online VIEWENVISION  dataplatform worden sensordata snel omgezet naar waardevolle inzichten, informatie en voorspellingen.

Onze online meetsystemen 

IoT-oplossingen

Tempratuursensor

Compact weersensor

sensor
Telemetrie natuur en groen
Metsens

Warmtefluxsensor

Hitte sensor

Bladvochtigheidsensor

Bladvochtigheidsensor

Bodemvocht- tempratuursensor

sensor

Bekijk meer slimme
Natuur & Groen 
sensoren 

Use Cases

Gebruik onze slimme sensoren voor actueel inzicht in de staat van groenperken en bomen in stedelijk gebied. Bepaal het ideale sproeischema, bespaar op watergebruik en voorkom plant- en boomsterfte. 

Onze sensordata helpen bij het efficiënt plannen van zaai- en oogsttijden, tijdige bemesting en irrigatie. Optimaliseer oogstopbrengsten en bespaar op kosten. 

Detecteer potentiële natuurbranden met onze sensoren, in combinatie met online droogtekaarten en weersinformatie via ons VIEWENVISION platform.

ssgffs.jpg
Schermen natuur en groen

uw sensordata

Het VIEWENVISION platform is ontwikkeld voor het integraal, veilig en betrouwbaar online beheren van sensordata en projectinformatie. 

 

Met handige tools voor intuïtieve datavisualisaties, processing, analyses, rapportages, bewaking en sturing van processen, heeft u meer inzicht en grip op de actuele staat van de gebouwde en natuurlijke omgeving om ons heen.

Altijd en overal toegang tot

Viewenvision natuur en groen
bottom of page