Verkoop, service en kalibratie

Verkoop

Vanuit onze praktijkervaring met de toepassing van diverse instrumentatie, ondersteunen wij u graag in het maken van de juiste instrumentkeuze en verzorgen wij de levering ervan. Wij adviseren en leveren alleen hoogwaardige producten van gerenommeerde fabrikanten. U kunt bij ons terecht voor sensoren, dataloggers, randapparatuur, handmeters, verbruiksartikelen en accessoires.

Hieronder vindt u een overzicht van merken die wij veelvuldig en al dan niet exclusief toepassen in de Nederlandse markt.

 

In-Situ  GEOKON   CAMPBELL SCIENTIFIC       LUFFT

 

IMKO     INSTANTEL     YOUNG   SENTEK         OTT Hydromet

 

Verhuur en gebruikte instrumentatie

In sommige situaties is slechts de kortstondige inzet van instrumentatie wenselijk. Afhankelijk van de gewenste toepassing kunnen we u van dienst zijn met de verhuur of verkoop gebruikte instrumentatie en dataloggers. Vraag naar de mogelijkheden en beschikbaarheid.

Service en kalibratie

Om uw instrumenten en apparatuur in optimale conditie te houden bieden wij de mogelijkheid voor kalibratie en service. Wij beschikken over een haal-en brengservice, eigen werkplaats en diverse kalibratieruimtes. Daarmee verkorten wij de doorlooptijd en down time van uw instrumentatie op locatie.

Via deze link: ‘RMA formulier‘ kunt u het Return Matarial Authorization (RMA) formulier downloaden, invullen en bij het te repareren en/of te kalibreren instrument bijvoegen. Daarmee kunnen we versnelt uw aanvraag in behandeling nemen en de doorlooptijd verkorten. Het RMA formulier is tevens te downloaden via onze webpagina ‘downloads’. Deze vindt u onder het menu ‘wie we zijn’.